Diagnose

Hvordan står det til med din bil? Bosch har udviklet en stor del af teknikken og elektronikken i din bil. Derfor vover vi at påstå at vi er professionelle til at stille en diagnose på din bil.

Diagnose på bilens elektronik

Som diagnoseteknikker hos Rudkøbing Auto tilbyder vi hurtig fejlfinding på både nye og ældre biler. Vi får løbende opdateret vores udstyr, hvilket gør det muligt at fejlsøge på din bil – både på nye eller ældre modeller.

Arbejder motoren optimalt med rette funktion og maksimal ydelse? En velfungerende motor er meget vigtig for jævn og god brændstoføkonomi. Vi kan hjælpe dig med diagnosticering af tændingssystemer, benzin- og dieselindsprøjtningssystemer, indsugningssystemer og udstødning, samt kontrol af emissioner og udledninger.

Diagnose på benzin- og dieselmotorer

Arbejder motoren optimalt med rette funktion og maksimal ydelse? En velfungerende motor er meget vigtig for jævn og god brændstoføkonomi. Vores eksperter kan hjælpe dig med diagnosticering af tændingssystemer, benzin- og dieselindsprøjtningssystemer, indsugningssystemer og udstødning, samt kontrol af emissioner og udledninger.